print

De Warmste Week

Hoewel het de laatste dagen nog erg warm is, kijken we in Monnikenheide toch al volop uit naar De Warmste Week, de week waarin iedereen voor iedereen zorgt!

We dromen al even van een open elektrisch voertuig. Hoe mooi zou het zijn als onze minder mobiele bewoners de wandeling of uitstap naar de markt mee zouden kunnen doen op die manier. We lopen nu al warm van het idee dat de warmste week dit misschien wel mogelijk zou kunnen maken.

In Monnikenheide zelf zijn opvoeders al gestart met twee acties. De begeleiders en gasten van kortverblijf De Vlinder maken prachtige bewaarbokalen van hun huismerk “Pot for Life”. De cliënten van het dagcentrum gaan voor “Bakske for life” waarbij ze in papier maché een doosje maken om je smartphone te bewaren én op te laden en dat aan het stopcontact kan gehangen worden. Beide producten zijn te koop aan het onthaal en op de markt in Zoersel (1e dinsdag van de maand).

Maar met deze twee acties alleen gaat onze elektrische droombolide hier nooit kunnen binnenrijden. We hopen op nog veel meer acties voor de Monnikenmobiel! Als je bruist van energie en creativiteit om iets origineels op te zetten of als je gewoon heel lekkere cakes kan bakken en aan de man brengen: Monnikenheide verwelkomt elke actie met gejuich en handgeklap!