theater Oewist - workshop 3 het zelfvertellende verhaal TOONMOMENT

woensdag 25 oktober 2017 - 14.00 uur tot 16.00 uur

Locatie: Seppenshuis, Monnikendreef 7, 2980 Zoersel

In deze workshop gaat Gert op zoek naar verhalen.

Voor wie

Voor iedereen, ook spelers van buiten Monnikenheide zijn meer dan welkom!

Data

Woensdag 20 en 27 september, 4, 11, 18 en 25 oktober

Duur

Elke workshop duurt 2 uur, nl. van 14 tot 16 uur

Prijs

40 euro voor de hele workshop

Kledij

Gemakkelijk zittende kledij

 

Vervolg

In oktober/november organiseren we ook nog een workshop danstheater "Zoet" en in de periode november/december gaat er een workshop improvisatietheater door. Hierover volgt later meer info.

DE WORKSHOP IS VOLZET
Je kan je nog inschrijven op de wachtlijst. Bij voldoende inschrijvingen komt er een extra workshop 'het zelfvertellende verhaal'.
Of je kan je inschrijven voor een andere workshop.

Met twee woorden start je  een verhaal. Met een verhaal vertel je wat er gebeurt. Vandaag, hier, nu. Met een verhaal verzin je de meest gekke, enge, mooie en rare werelden.

Alles heeft een verhaal. Iedereen heeft een verhaal.

We gaan in groep op zoek naar verhalen. Verhalen uit onszelf, verhalen in de groep, verhalen met woorden, verhalen zonder woorden.

We spelen verhalen en worden stukje per stukje meer zelf een verhaal.
Een zelfvertellend verhaal.

 

Docent

Gert Boeckx behaalde in 1994 zijn lerarendiploma aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. Hij volgende daarna verschillende vormingstrajecten bij o.a. Wisper, de Veerman en het firmament. Gert volgde ook verschillende maskertrainings en cursussen clownerie in binnen- en buitenland. Gert blijft zich steeds opnieuw bijscholen. Dit jaar nog volgde hij de masterclass Mimiekoppen en speltraining bij Froefroe te Antwerpen.

Momenteel geeft Gert les aan de Academie voor Muziek en Woord “De Noorderkempen”. Als Woordleerkracht geeft hij o.a. toneel, algemene verbale vorming, voordracht en drama, maar ook repertoire-studie. Hij geeft zowel aan jongeren als aan volwassenen les.

Als freelancer is Gert actief bij verschillende verenigingen waar hij drama-workshops en ander kunstzinnige projecten verzorgt. Ook geeft hij communicatietraining aan verschillende bedrijven.