print

In het dorp

Zelfstandig wonen in een eigen studio met ondersteuning kan in één van onze vijf inclusieve woonprojecten. Afhankelijk van de mate van zelfstandigheid van de cliënt, biedt de begeleiding meer of minder ondersteuning. 

De woonprojecten

 

Voorne

Residentiële woonunit op de hoek van de Langebaan met de Voorne. De 9 cliënten wonen in studio's met een eigen natte cel. In dit woonproject is er overdag én 's nachts begeleiding aanwezig.

 

Huis aan de kerk

Dit inclusieve woonproject heeft uitzicht op de kerk van Zoersel en is dan ook zeer centraal gelegen. Deze woning uit 2006 heeft 8 studio's ter beschikking. Van 16 tot 20 uur is er begeleiding aanwezig en ’s nachts is er telefoonpermanentie.

 

Huis aan 't laar

Inclusief wonen, met 2 wooneenheden van telkens 8 studio's, aan de rand van het domein van Monnikenheide. Het gebouw is gericht op de samenleving in het dorp van Zoersel. In dit woonproject is er overdag én 's nachts begeleiding aanwezig.

 

De Bast

Een collectief woonproject met 14 individuele studio’s in het centrum van Oostmalle. De (ambulante) begeleider is dagelijks aanwezig van 16 tot 20 u er is geen nachttoezicht, wel een telefonische permanentie. 

 

Huis aan Den Donk

In Zandhoven, aan de rand van het domein Hooidonk huurt Monnikenheide een woning (het vroegere Picpussenklooster). Ieder van de negen cliënten heeft er zijn/haar eigen studio, met ook een gemeenschappelijke keuken en leefruimte. De cliënten van huis aan Den Donk kunnen dag en nacht rekenen op begeleiding.

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Sociale Dienst
03-311 77 67
Sociale.dienst.monnikenheide@emmaus.be

26/10/2019

G-veldrijden